Belettering Auto

De pagina auto is een overkoepelende pagina die laat zien wat er mogelijk is aan belettering op diverse voertuigen. Zo levert Kat's reklame niet alleen belettering op auto's maar ook op: vrachtwagens, trekkers, aanhangwagens, kranen, fietsen en al zijn varianten daar op, motoren en helmen.

Hier rechts zijn twee verschillende soorten belettering weergegeven op auto's. Daarnaast is het mogelijk om je auto te beplakken met een logo vanuit een enkele kleur folie. Hierbij is het mogelijk om meerdere kleuren samen te combineren.
Auto fullcolor

De bovenste foto heeft een fullcolor afbeelding op de auto. Dit houdt in dat een sticker, die met meerdere kleuren bedrukt is, als een geheel op de auto wordt geplakt.


Auto warp
Onder de fullcolor afbeelding is een auto te zien die op de achterzijde van de auto een totale carwrap heeft. Dit houdt in de hele achterkant een hele andere kleur, of in dit geval een patroon krijgt. Hierdoor kunt u de look van uw auto compleet anders maken.


Vrachtwagen
Naast auto's kunnen de bovenstaande drie soorten belettering ook toegepast worden op andere soorten voertuigen. Zo zijn hier links drie verschillende soorten voertuigen als voorbeeld weergegeven. Trekker

Kraan


Fiets

Omdat Nederland een groot fietsland is, is het natuurlijk niet verwonderlijk dat ook steeds vaker reclame op een fiets gemaakt wordt. Reclame op een fiets is wel kleiner, maar heeft natuurlijk dezelfde functie als reclame op een auto.

Bakfiets

Zie hier rechts voor twee voorbeelden van beletterde fietsen.
Helm
Tevens wordt belettering ook gebruikt als veiligheidsaspect of herkenning. Dit is hier links gedaan door strepen op de helmen te maken.


Vraag Kat's reklame naar de mogelijkheden voor uw voertuig!

Contactgegevens

0299-474854
info@katsreklame.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
08.30 - 17.00 uur

Route

Hertzstraat 5
1446 TE Purmerend